HARD WORK WORK

Hej!

Idag har vi en hel del att berätta. En mässa har genomförts, och där sålde vi oväntat mycket!! Det kändes riktigt bra! Något annat som satt gött var att vi kammade hem priset för Bästa monter. Smack! Vi hade efter det möte med våra rådgivare för att bolla idéer om hur vi kan utveckla montern tills nästa mässa. Bra idéer togs upp, så vi ser fram emot en ännu bättre monter till Borås.

Vi fick ett antal beställningar på mässan som vi redan fått klara och ska dela ut i helgen. Nicolina har också fixat så att vi kan få fram en etikett att sy fast på necessärerna! Hur bra som helst, för vi måste ju ha våran logga på produkten!!

Andra projekt just nu är företagspresentationer som vi kommit en bra bit på! Den känns nytänkade, rolig, lite oväntad och ja, det ska bli intressant helt enkelt! Nu ska vi ta helg. Hej!


Monterbygge

Hej!

Nu var det längesen vi skrev någonting här. Vi har varit lite upptagna med monterbygge, rätta tävlingsbidrag m.m. Monterväggarna är färdigmålade och tygväggen är också den klar. Imorgon ska vi lasta in allt i lastbilen klockan åtta och åka till fotbollshallen för att sedan göra klart montern inför mässan! Idag var Nicolina i Borås hos sin farbror för att trycka loggan på våra tröjor som vi ska ha på oss på mässan. Vi har idag hunnit göra klart våra broshyrer och fixa det sista med våra nummerlappar. Nu ser vi fram emot mässan!

Här är lite bilder från de senaste dagarna och på vår fina tygvägg!

RSS 2.0